Ne face plăcere să vedem că sunteți interesat de serviciile noastre de reparații telefoane și telefoane second hand. Dacă aveți întrebări sau doriți să solicitați o cotăție de preț pentru serviciile noastre, sunați-ne acum la iSell Timișoara și unul dintre specialiștii noștri vă va oferi toate informațiile necesare.

Suntem dedicați oferirii celor mai bune servicii și produse pentru clienții noștri, de la reparații rapide și eficiente la dispozitive second hand de calitate. Toate reparațiile noastre sunt efectuate de tehnicieni specializați și folosim doar piese de schimb originale și de calitate superioară.

În plus, avem în stoc o gamă largă de telefoane second hand, de la cele mai noi modele la modele mai vechi și mai accesibile. Toate dispozitivele noastre sunt testate și verificate înainte de a fi puse în vânzare, astfel încât să puteți avea încredere că achiziționați un produs de calitate la prețuri competitive.

Dacă aveți întrebări sau doriți să solicitați o cotăție de preț pentru serviciile noastre, sunați-ne la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru. De asemenea, puteți folosi formularul de contact pentru a ne trimite un mesaj direct și unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre și suntem bucuroși să vă oferim cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră!

* Câmpuri obligatorii

Probleme cu telefonul tău mobil?

Apasă butonul alăturat și cere o estimare pentru reparația dispozitivului tău!

Solicită o reparație
Navigare la antetul paginii