La iSell Timisoara, suntem mândri să oferim servicii de reparații de înaltă calitate și produse second-hand fiabile clienților noștri. Iată câteva dintre testimonialele primite de la clienții noștri satisfăcuți:

"Am dus telefonul meu la iSell Timisoara pentru o reparatie și am fost impresionat de calitatea serviciului. Reparatia a fost finalizată rapid și la un preț foarte rezonabil. Recomand cu încredere acest service pentru oricine are nevoie de o reparatie de telefon."

"Am achizitionat un telefon second-hand de la iSell Timisoara și sunt foarte mulțumită de alegerea mea. Telefonul a fost în stare excelentă și la un preț foarte avantajos. Voi recomanda cu siguranță acest magazin tuturor prietenilor mei."

"Personalul de la iSell Timisoara este foarte prietenos și profesionist. Au reușit să repare telefonul meu în timp util și au fost foarte atenți cu privire la a mea nevoie. Sunt foarte mulțumit de serviciul lor și îi voi recomanda cu siguranță tuturor prietenilor și cunoștințelor mele."

La iSell Timisoara, ne străduim să oferim servicii și produse de calitate superioară pentru clienții noștri. Ne bucurăm să primim feedback-ul dumneavoastră și suntem întotdeauna deschiși pentru sugestii și comentarii. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau nelămuriri.

Lasă-ne un feedback

* Câmpuri obligatorii

Probleme cu telefonul tău mobil?

Apasă butonul alăturat și cere o estimare pentru reparația dispozitivului tău!

Solicită o reparație
Navigare la antetul paginii